Investeer in HUMAN

Human is een van de zeven levensbeschouwelijke omroepen zonder leden. Human is de enige niet religieuze en vertegenwoordigt het humanisme in Nederland.
Human maakt programmaís die het hart raken en om het hoofd vragen. Wars van populisme, onnadenkendheid en effectbejag. Human streeft naar betrokkenheid en duurzaamheid in zijn relaties en producten. Daarbij beperkt Human zich tot waar hij goed in is: documentaire, drama en debat.
Maar op 1 januari 2016 wordt Human wegbezuinigd. Daarom bereidt Human zich voor op een nieuwe toekomst. Met minimaal 50.000 leden heeft Human de mogelijkheid aspirant omroep te worden.
Als u wilt dat de publieke omroep zich concentreert op zijn publieke taak en niet ten prooi valt aan verloedering, dan kunt u geen betere daad stellen dan nu voor Human te kiezen. Als geen ander staat Human voor waarden die een vrij denkend mens hoog acht. Met programmaís die kwetsbaar zijn, omdat ze veel tijd en aandacht vergen, en daarom al te gemakkelijk sneuvelen in het geweld van marktaandelen, maar die bij uitstek tot de kern behoren van wat een publieke omroep moet zijn.

Diepgang krijg je niet cadeau!
Human verdwijnt, tenzij men 50.000 investeerders heeft. Wilt u breedbeeld met diepgang? Word dan lid van Human. Ontvang geen T-shirt. Geen badhanddoek. Geen reistas. Ontvang inhoud. Inspiratie. Invloed. Investeer in Human. Voor slechts Ä 12,50 per jaar bent u al aandeelhouder in diepgang. Denk en doe mee.

Geplaatst op zondag 4 augustus 2013

Alle nieuws items

Nieuwsflits

Meld je aan voor de e-mail nieuwsflits van het Humanistisch Verbond, afd. Noord-Holland Noord